Rodri

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
15-2-2014
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
10-02-2018

Rodri heeft in Spanje een tijd in huis geleefd, totdat die mensen hem niet meer wilden hebben. Hij kwam toen bij iemand terecht waar hij meestal aan een touw zat en slecht te eten kreeg. Op dit moment zit Rodri in een gastgezin in Spanje waar hij het prima naar z'n zin heeft, maar hij zou natuurlijk nog liever een eigen baas hebben waar hij mag blijven.

Rodri is een klein hondje van ongeveer 37 cm hoog, hij weegt zo'n 7 kilo. Het is een heel makkelijk, sociaal hondje. Met katten kan hij goed overweg, ook andere honden zijn geen enkel probleem. Hij is niet angstig en blaft niet overmatig. Rodri is dol op kinderen, dus een nieuw thuis met kinderen zou hij heel leuk vinden. Omdat hij gewend is om in huis te leven is hij al zindelijk. Er is bloed bij hem afgenomen, daaruit bleek dat hij geen Middellandse zeeziekten heeft en helemaal gezond is.

Bent u op zoek naar een kleine hond die makkelijk is in de omgang met katten, honden en/of kinderen, en al gewend is om in huis te leven? Rodri zou maar wat graag naar Nederland komen!

Contactpersoon voor dit dier: