Vida

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
31-3-2017
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Het is bijna niet voor te stellen: deze prachtige, jonge hond heeft maandenlang op straat geleefd, zonder dat iemand naar haar omkeek. Vida was daarom wantrouwend naar mensen, maar omdat ze ontzettende honger had heeft ze zich uiteindelijk laten vangen door de vrijwilligers van het asiel. Toen Vida in het asiel kwam vond ze het contact met mensen erg spannend, ze is inmiddels wat meer gewend aan de medewerkers maar is nog steeds timide en onzeker. Haar nieuwe baasje zal nog veel geduld moeten hebben en haar goed kunnen begeleiden. Als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen, is het een lieve, aanhankelijke hond die geniet van wat aandacht.

Vida kan goed overweg met andere honden, dit is geen enkel probleem voor haar. Of ze ook overweg kan met katten weten we nog niet, maar dat kan makkelijk getest worden. Voor zover bekend heeft zij geen jachtinstinct. Het is nog een heel jonge hond, dus voldoende beweging en wat uitdaging zijn belangrijk voor haar. Ook is het leuk om samen naar een hondenschool te gaan. Vida weegt ongeveer 10 kilo en is 45 cm hoog.

Deze mooie jongedame zou dolgraag een stabiel en liefdevol thuis krijgen, kan u haar dat bieden? Wij zijn voor Vida op zoek naar een rustig thuis (zonder kinderen) waar ze eventueel met een stabiel hondenmaatje kan samenwonen.

Contactpersoon voor dit dier: