Vivian

Ras: 
kruising Golden Retriever
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
15-3-2016
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

Deze leuke, blonde Labrador/Golden kruising is Vivian, zij is 69 cm hoog en weegt ongeveer 34 kilo. Vivian heeft een tijdje alleen geleefd op straat, uiteindelijk is ze opgepikt in een dorpje in de buurt van Plasencia. Ze heeft even in een opvanggezin gezeten, en verblijft nu in het asiel. In het opvanggezin gedroeg zij zich keurig in huis en was ze meteen zindelijk, we denken daarom dat ze ooit in huis moet hebben geleefd.

Vivian is een hele zachtaardige hond, maar ze is wel heel actief. Haar toekomstige baasje moet haar dus wel voldoende beweging kunnen bieden. Vivian houdt ontzettend van rennen en spelen. Als ze haar energie kwijt kan is ze in huis vrij rustig. Ze kan goed met andere honden overweg, en ook katten zijn geen probleem voor haar. Voor zover bekend heeft Vivian geen jachtinstinct. 

Vivian is heel kort geadopteerd geweest in Spanje, maar helaas weer teruggebracht omdat haar nieuwe baas geen hoger hek wilde plaatsen.

Bent u op zoek naar een jonge, lieve hond en heeft u zin om er samen lekker op uit te gaan? Dan zou Vivian wel eens het maatje kunnen zijn dat u zoekt.

Contactpersoon voor dit dier: