Bonnie

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
1-10-2014
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

Bonnie is een mooie kruising, ze weegt 16 kilo en is ongeveer 48 cm hoog. Ze is gevonden op straat, we weten niet of ze ooit in huis heeft geleefd. Ze zit nu in het asiel, maar Bonnie verveelt zich daar een beetje. We zijn voor haar op zoek naar een actieve en ervaren baas.

Bonnie is namelijk een heel actieve hond. Ze loopt het liefst los op de patio van het asiel, zodat ze haar energie enigszins kwijt kan. Bonnie is een hele vrolijke en vriendelijke, aanhankelijke hond, ze is nog erg speels. Vooral met reuen gaat ze erg goed, met teven wil ze wel eens dominant zijn. In het asiel is er onvoldoende tijd om haar goed te begeleiden, dit is iets wat haar toekomstige baasje zal moeten oppakken. Als daarin geïnvesteerd wordt, zal ze een fantastische hond zijn.  

Hoe ze op katten reageert weten we nog niet. Ook met kinderen gaat het goed, maar vanwege haar actieve karakter zoeken we het liefst een thuis met niet al te jonge kinderen. De vrijwilligers van het asiel denken dat ze geen overmatig jachtinstinct heeft.

Geeft u Bonnie een fijn thuis?

Contactpersoon voor dit dier: