Lola en Ludo

Ras: 
Chi Hua Hua
Geboortedatum: 
06-04-2010 en 22-06-2008
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
01-05-2018

Deze twee kleine hondjes zijn door omstandigheden op zoek naar een nieuwe plek. Ze willen graag samen blijven.

Lola is een lief klein kroelbeestje die het liefst op schoot in slaap valt. Als het heel druk wordt om haar heen, zoekt ze de veiligheid en rust op en kruipt ze in haar mandje. Lola is in huis een erg rustig hondje. Ze luistert goed. Haar favoriete bezigheid is toch echt slapen! Af en toe loopt ze even langs om te kijken of ze bij iemand op schoot mag. Bij bezoek blijft ze ook rustig. Ze begroet ze vriendelijk en blaft vrijwel nooit.  Heel soms vindt ze alleen thuisblijven wel moeilijk, daar moet ze dus nog wat aan wennen.

Ludo is een lief klein kroelbeestje die het liefst op schoot zit en met zijn speelgoed muis speelt. Ludo is in huis een erg rustig hondje. Het liefst speelt hij of ligt hij op schoot. Hij luistert goed. Bij bezoek wil hij aandacht en dat kan soms vervelend zijn omdat hij bij iedereen op schoot springt zodra je hem aandacht geeft. Als we aangeven dat hij naar zijn plaats moet, doet hij dit, maar hij blijft proberen aandacht te krijgen. Dit is al minder geworden door te oefenen. Hij begroet bezoek vriendelijk en blaft vrijwel nooit (alleen als de bel gaat).

Beide hondjes zijn gevaccineerd en gechipt en gaan goed om met kinderen en andere honden. Grote honden vinden ze soms nog een beetje eng, vooral Ludo wil weleens naar ze blaffen. Maar als ze een hond eenmaal kennen, gaat het prima.
Aandachtspunt voor deze twee rakkertjes zijn de tandjes, die moeten regelmatig worden schoongemaakt.

Bij wie mogen ze samen hun koffertje uitpakken?
 

Contactpersoon voor dit dier: