Mofly (in Nederland)

Ras: 
kruising labrador
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
15-12-2011
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Adoptie

Deze mooie hond is Mofly, een kruising reu van 5 jaar oud. Hij is 65 cm hoog en weegt zo'n 27 kilo. Hij heeft een grappige combinatievacht van ruig en glad haar.

Mofly is op 18 november naar Nederland gekomen en geplaatst. Helaas past Mofly niet in de verwachtingen van de huidige eigenaar. Mofly moet nog wennen aan het leven in huis en zal hierbij begeleid moeten worden. Hij vindt het nu nog erg leuk om op zoek te gaan naar eten. Ook het lopen aan de lijn buiten vraagt training. Verder is Mofly erg lief, maar sterk en enthousiast.

Mofly kan goed overweg met andere honden, dit is geen probleem voor hem. Mofly gedroeg zich keurig in het asiel, de vrijwilligers dachten dat hij in huis heeft geleefd voordat hij werd achtergelaten. Hij is niet angstig en geen overmatige blaffer. Mofly is een hele lieve hond, hij laat zich makkelijk aaien en zou ook prima bij kinderen geplaatst kunnen worden.

Mofly is een gezellige, lieve hond die absoluut een fijne baas verdient! Is hij de hond waar u naar op zoek was? Of zou u Mofly wellicht willen opvangen?

Contactpersoon voor dit dier: