Coqui

Ras: 
Kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
2013
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
Status: 
Adoptie

Dit is Coqui, in het asiel gekomen toen hij pas 7 maanden oud was, nu een reutje van pas 4 jaar oud. Men dacht eerst dat hij bijna blind was. Nu is pas ontdekt dat hij met 1 oog volledig kan zien. In het andere oog zit een vorm van staar. Hier wordt hij nu voor behandeld zodat hij hier ook weer meer zicht in kan krijgen.  De vrijwilligers hebben hem net meegenomen naar een speciale oogkliniek en wat liet hij dit allemaal goed doen!. Ze omschrijven Coqui echt als een hele goede hond.  Nu hopen ze dat Coqui in Spanje in een gastgezin kan komen zodat zijn oog goed behandeld kan worden. Nog mooier is het natuurlijk als hij hier een liefdevol huis kan vinden!

Coqui is een vrolijke en levendige hond. Hij houdt van lekker rennen en spelen.  Hij gaat ook prima met katten samen. Coqui zit in een kennel met andere honden en dit gaat ook goed. Als hij heeft gewandeld is hij zijn energie lekker kwijt. Hij houdt enorm van knuffelen en geniet van alle aandacht.

Coqui is lief en erg aanhankelijk, en met wat begeleiding kan hij een fantatstisch hondenleven leiden. Misschien wilt u hem die kans wel geven?

Contactpersoon voor dit dier: